root Boczek [ŚWIAT WG KIEPSKICH]

Doł.: 24 listopada 2006 Posty: 267
|
Wysłany: 14 maja 2007 ~ 13:46 Temat postu: nowy serial, nowe możliwości dla każdego z Was ! |
|
|
już 17 maja na antenie telewizji polskiej, programie pierwszy o godzinie 20:20 i kolejny o 21:40 ( o ile pamięć mnie nie myli ;} ) zostaną wyemitowane pierwsze dwa odcinki serialu "heroes". jak wiadomo seriale amerykańskie, zwłaszcza te z górnej półki odnoszą nie tylko sukces w ameryce, ale także w europie.
pamiętam jak do polski wchodził prison break ( skazany na śmierć ). powstawało wtedy mnóstwo stron, blogów, for dyskusyjnych itp. teraz i wy macie taką możliwość, aby stworzyć stronę, dział na forum czy też serwis wraz z naszą pomocą. zapewniamy szybki, niezawodny serwer, ciekawe domeny ( www.heroes.tvshows.pl & www.herosi.tvshows.pl ) oraz wsparcie techniczne.
wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt na pw do mnie lub na adres mailowy: wspolpraca@tvshows.pl - pytania także proszę kierować na ten adres.
pamiętajcie, że przy jednym projekcie może pracować kilka osób (: _________________ # po prostu: root
# dzięki internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie. [staszek lem @ 1921-2006]
^ mjablonski.net
fotografia ślubna rzeszów |
|