Forum TVshows.pl Strona Główna

nowy serial, nowe możliwości dla każdego z Was !

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TVshows.pl Strona Główna -> Uwagi ogólne -> Propozycje dotyczące forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
root
Boczek [ŚWIAT WG KIEPSKICH]

Doł.: 24 listopada 2006

PostWysłany: 14 maja 2007 ~ 13:46    Temat postu: nowy serial, nowe możliwości dla każdego z Was ! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już 17 maja na antenie telewizji polskiej, programie pierwszy o godzinie 20:20 i kolejny o 21:40 ( o ile pamięć mnie nie myli ;} ) zostaną wyemitowane pierwsze dwa odcinki serialu "heroes". jak wiadomo seriale amerykańskie, zwłaszcza te z górnej półki odnoszą nie tylko sukces w ameryce, ale także w europie.

pamiętam jak do polski wchodził prison break ( skazany na śmierć ). powstawało wtedy mnóstwo stron, blogów, for dyskusyjnych itp. teraz i wy macie taką możliwość, aby stworzyć stronę, dział na forum czy też serwis wraz z naszą pomocą. zapewniamy szybki, niezawodny serwer, ciekawe domeny ( www.heroes.tvshows.pl & www.herosi.tvshows.pl ) oraz wsparcie techniczne.

wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt na pw do mnie lub na adres mailowy: wspolpraca@tvshows.pl - pytania także proszę kierować na ten adres.

pamiętajcie, że przy jednym projekcie może pracować kilka osób (:

^ mjablonski.net

fotografia ślubna rzeszów
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TVshows.pl Strona Główna -> Uwagi ogólne -> Propozycje dotyczące forum
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Polecamy: INWEST Gliwice | house md | michał jabłoński | Mam talent
Wikos xFirma xLogo.pl e-Znak.pl